Tuesday, February 10, 2009

adus.. tagged by kak nozie

da lame sgt da pending nak balas tag kak nozie neh......

1. Anda rasa anda hot?

hot and spicy?? hehe..

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini? sbb ni gamba candid wajah i yang paling cantek.. hehe

4. Bila kali terakhir anda makan pizza? kat kuatan ms cuti CNY. tp pastu tobat da insaf.. xmakan pizza da...

5. Lagu terakhir yang anda dengar. xingat la...

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini? stadi (T__T) atau tido kot..

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda? jinik

8. Tag lagi 5 orang (tak bleh tag orang yang sama tau) org lain cumer dh buat tag nieh. boleh tak tanak tag org lain???

  1. anggerek
  2. lynto'
  3. adani
  4. ejat
  5. huda abdullah sani

9. Siapa orang nombor 1? ex-school mate masa sekolah menengah dulu. penah dok sedorm. aku suke name die sbb ade unsur2 klasik... namenye ialah gabungan hidupan dua alam yang indah tau.. hehe..

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa? da tunang da.. loving couple as always.. sweet gitu.. ;)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5. kwn mase kat utm.. mase aku dpli aku, die n wani jenjalan cr pasal kat melaka. seronok x hengat time tu.. dua hari satu malam dengan bajet rm 150 shj! ( tahap kewangan amatlah meruncing...)

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4? ejat ni kenal dlm dunia blog ni la.. hihi.. bakal chef ni.. blog die best.. 13. Siapakah orang nombor 2? name pn ala2 manje kan?? kitorg mmg bff.. ;) muke ala2 jepun gitu... dan die ni sgt kreatif.. feveret cikgu maimun masa sejarah form 3 dulu.. hahaha...

daaaa.....

5 comments:

Yus Yusuf said...

Bukan main susah daa nak tengok sis update..
Kehkehkeh..

daniadanis said...

hehe..orait jgk tag ni..sooner or later..i'll do my part ok;)

plain_jane said...

yan yusof,
ntah la.. asik rase sebok je..hehehe..

ani,
uat tau..jgn x buat..
best plak layan tag nih..;)

nozie said...

jen oits!!

ada dtg semenanjung x??

ke dtg diem2 ajer

kak aisyah ade kat UMS tau

calling2 la die

=D

nhh_318 said...

hehehe...watshi nyer name in da list? MANTAP.tapi tu percutian yang paling best dalam hidup aku....tak der uit pun nk p bejalan...kita bleh jadi duta/host rancangan 'DESTINASI BAJET' la...
nih nak belajar ngn ko, camna nak bagi blog nampak best cam ko nyer....
hihihihi

Tuesday, February 10, 2009

adus.. tagged by kak nozie

da lame sgt da pending nak balas tag kak nozie neh......

1. Anda rasa anda hot?

hot and spicy?? hehe..

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini? sbb ni gamba candid wajah i yang paling cantek.. hehe

4. Bila kali terakhir anda makan pizza? kat kuatan ms cuti CNY. tp pastu tobat da insaf.. xmakan pizza da...

5. Lagu terakhir yang anda dengar. xingat la...

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini? stadi (T__T) atau tido kot..

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda? jinik

8. Tag lagi 5 orang (tak bleh tag orang yang sama tau) org lain cumer dh buat tag nieh. boleh tak tanak tag org lain???

  1. anggerek
  2. lynto'
  3. adani
  4. ejat
  5. huda abdullah sani

9. Siapa orang nombor 1? ex-school mate masa sekolah menengah dulu. penah dok sedorm. aku suke name die sbb ade unsur2 klasik... namenye ialah gabungan hidupan dua alam yang indah tau.. hehe..

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa? da tunang da.. loving couple as always.. sweet gitu.. ;)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5. kwn mase kat utm.. mase aku dpli aku, die n wani jenjalan cr pasal kat melaka. seronok x hengat time tu.. dua hari satu malam dengan bajet rm 150 shj! ( tahap kewangan amatlah meruncing...)

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4? ejat ni kenal dlm dunia blog ni la.. hihi.. bakal chef ni.. blog die best.. 13. Siapakah orang nombor 2? name pn ala2 manje kan?? kitorg mmg bff.. ;) muke ala2 jepun gitu... dan die ni sgt kreatif.. feveret cikgu maimun masa sejarah form 3 dulu.. hahaha...

daaaa.....

5 comments:

Yus Yusuf said...

Bukan main susah daa nak tengok sis update..
Kehkehkeh..

daniadanis said...

hehe..orait jgk tag ni..sooner or later..i'll do my part ok;)

plain_jane said...

yan yusof,
ntah la.. asik rase sebok je..hehehe..

ani,
uat tau..jgn x buat..
best plak layan tag nih..;)

nozie said...

jen oits!!

ada dtg semenanjung x??

ke dtg diem2 ajer

kak aisyah ade kat UMS tau

calling2 la die

=D

nhh_318 said...

hehehe...watshi nyer name in da list? MANTAP.tapi tu percutian yang paling best dalam hidup aku....tak der uit pun nk p bejalan...kita bleh jadi duta/host rancangan 'DESTINASI BAJET' la...
nih nak belajar ngn ko, camna nak bagi blog nampak best cam ko nyer....
hihihihi