Monday, June 14, 2010

LBU-KL-KBR KBR-KL-LBU

Just a simple update.
Still lagi jet lag. 3-11 jun hari tu bercuti di kampung husband. Kiranya ni trip Ean yg paling jauh setakat ni. Syukur la Ean is such a goooood baby. Tak banyak karenah. Cume dia rasa tak selesa sebab tak mandi petang. Lagi pulak flight dari Labuan ke KLIA delay 2 jam! Patutnya kul 5.20.. pastu delay ke pukul 6.50.. pastu 7.20. Huh.. hangin jugak rasanya. Takut tak sempat naik flight ke KB kul 10.35.. nasib baik sempat. Tu pun keluar je dari plane tu terus lari ke pintu B3 yang terletak di hujung dunia tu. Punyaaa la jauh.... Nama pun dah kena announce. Nasib baik dah web check-in tengahari tu. So, tak ada la masalah.
Flight ke KB Ean laagi good boy. Tidur sepanjang flight. Masa berlari ke gate B3 tu pun die da tido. Syok kut kene tolak dok dalam stroller tuh. Huhu.
Hari Ahadnya 6/6/2010 Hari cukur jambul Ean. Tumbangkan seekor kambing biri-biri. Buat ringkas je. Alhamdulillah.. semua selesai dan lancar.
Lepas je setel sume.. aku pun mula lah nak panjang langkah. Tapi tak boleh la nak panjang sangat sejak ada baby ni. Kira berpada-pada la.
Hari balik ke Labuan, alhamdulillah. semua selamat. Ean pun tak ada masalah :)
...

2 comments:

JMR said...

bakpo dok letok gmbr latest ean nye..

plain_jane said...

nak lerak.. xdan lagi.. nnt aku upload.. heheh

Monday, June 14, 2010

LBU-KL-KBR KBR-KL-LBU

Just a simple update.
Still lagi jet lag. 3-11 jun hari tu bercuti di kampung husband. Kiranya ni trip Ean yg paling jauh setakat ni. Syukur la Ean is such a goooood baby. Tak banyak karenah. Cume dia rasa tak selesa sebab tak mandi petang. Lagi pulak flight dari Labuan ke KLIA delay 2 jam! Patutnya kul 5.20.. pastu delay ke pukul 6.50.. pastu 7.20. Huh.. hangin jugak rasanya. Takut tak sempat naik flight ke KB kul 10.35.. nasib baik sempat. Tu pun keluar je dari plane tu terus lari ke pintu B3 yang terletak di hujung dunia tu. Punyaaa la jauh.... Nama pun dah kena announce. Nasib baik dah web check-in tengahari tu. So, tak ada la masalah.
Flight ke KB Ean laagi good boy. Tidur sepanjang flight. Masa berlari ke gate B3 tu pun die da tido. Syok kut kene tolak dok dalam stroller tuh. Huhu.
Hari Ahadnya 6/6/2010 Hari cukur jambul Ean. Tumbangkan seekor kambing biri-biri. Buat ringkas je. Alhamdulillah.. semua selesai dan lancar.
Lepas je setel sume.. aku pun mula lah nak panjang langkah. Tapi tak boleh la nak panjang sangat sejak ada baby ni. Kira berpada-pada la.
Hari balik ke Labuan, alhamdulillah. semua selamat. Ean pun tak ada masalah :)
...

2 comments:

JMR said...

bakpo dok letok gmbr latest ean nye..

plain_jane said...

nak lerak.. xdan lagi.. nnt aku upload.. heheh