Monday, April 12, 2010

lesen oh lesen

Aduss! Baru aku perasan rupa-rupanya lesen aku dah expire.
Jadi, rupanya sepanjang aku di Labuan ni aku dah jadi pemandu tanpa lesen yang sah. Huhu. Tapi, hari tu ada roadblock JPJ tak pula kena tahan. Confuse.. confuse..
Oh. Hari ni kena juga renew lesen.. Uhuuuhu..

8 comments:

JMR said...

hari tu xkena tahan sebb naseb kowt..pasni JPJ dh bc blog ni, kompom dia tahan kl still xrenew....heheheh

plain_jane said...

aiseh... betul jugak ;p

Nozie Yusof said...

lame sgt dh tue..akak aritue pon dh kena tahan ngan polis baru tau dh lesen expired. mmg berani betol. terpakse tukar driver plaks...

isk

~n0rliza 0thman~ said...

lesen expired 2012. renew 5 tahun terus. kes pelupa gak la ni =D

plain_jane said...

@kak nozie : memang dah lame.. sebab ingatkan expire dec 2010.. huhu..

@kak liza : haa.. idea bagus.. :D

RedTable said...

babe!!br la aku berpeluang tgk ean..n bace ur blog..
wahh how i miss u..
take care dear. hug n kisses to our new sweetheart ok?

mmmmwuah

elyna griffin said...

hehe mase tak sedar tu relax je drive kan tp bile dh tau tetibe cuak hehe :)

plain_jane said...

ain : bz tesss... ;) miss u twice.. :)
lyn : a'ah.. tp terpaksa tempuhi jua.. ;)

Monday, April 12, 2010

lesen oh lesen

Aduss! Baru aku perasan rupa-rupanya lesen aku dah expire.
Jadi, rupanya sepanjang aku di Labuan ni aku dah jadi pemandu tanpa lesen yang sah. Huhu. Tapi, hari tu ada roadblock JPJ tak pula kena tahan. Confuse.. confuse..
Oh. Hari ni kena juga renew lesen.. Uhuuuhu..

8 comments:

JMR said...

hari tu xkena tahan sebb naseb kowt..pasni JPJ dh bc blog ni, kompom dia tahan kl still xrenew....heheheh

plain_jane said...

aiseh... betul jugak ;p

Nozie Yusof said...

lame sgt dh tue..akak aritue pon dh kena tahan ngan polis baru tau dh lesen expired. mmg berani betol. terpakse tukar driver plaks...

isk

~n0rliza 0thman~ said...

lesen expired 2012. renew 5 tahun terus. kes pelupa gak la ni =D

plain_jane said...

@kak nozie : memang dah lame.. sebab ingatkan expire dec 2010.. huhu..

@kak liza : haa.. idea bagus.. :D

RedTable said...

babe!!br la aku berpeluang tgk ean..n bace ur blog..
wahh how i miss u..
take care dear. hug n kisses to our new sweetheart ok?

mmmmwuah

elyna griffin said...

hehe mase tak sedar tu relax je drive kan tp bile dh tau tetibe cuak hehe :)

plain_jane said...

ain : bz tesss... ;) miss u twice.. :)
lyn : a'ah.. tp terpaksa tempuhi jua.. ;)